Hakkımızda

PROFESYONEL ÇALIŞMA

AutoCad, 3DMax, ArtCam ve CorelDraw yazılımlarını kullanarak maketlerimizi projelendiriyoruz. Alanlarinda uzmanlaşmış ekip kadrosu, çizim ve modelleme programlarina hakim olmakla beraber müşteri taleplerine daha hızlı çözüm  üretmek için teknik kadro,  boya ve montaj ustalari, peysaj konusunda yetenekli uzman personellerle dünyanın dört bir yanına hizmet veren profesyonel maket üreticisiyiz.

IŞIKLANDIRMA VE OTOMASYON

Yazılım ve Elektrik  mühendislerince hazırlanan renkli led kontrollü daire aydınlatma özelliği ile yapıların içten bütün olarak aydınlatılmasını sağlıyoruz.

Bunun için öncelikle düşük verimli ışık kaynakları yerine yüksek verimli ışık kaynakları kullanılmaktadır. Kontrollü bir şekilde gerekli yerlere uygulanan aydınlatma sistemi uzman kişiler tarafından  kurgulanmaktadır.

ZAMAN

Zaman en hassas olduğumuz konuların başında gelir. Planlı ve programlı çalışmalarımız sonucu, kaliteli üretim ve zamanında teslim anlayışını ilke edindik. Daha kaliteli ve dayanıklı maketler elde etmek için çalışıyoruz.  Unutmayın ki profesyonel çalışmalar için emek, emek için zaman gerekir.

PROFESYONEL EKİPMAN

Lazer kesim makinasi, cnc router, 3d printer gibi teknolojik profesyonel ekipmanlar.